Menu du repas du centenaire de l’EFA, hôtel de la Grande-Bretagne, 13 septembre 1947 / EFA 7 ADM 26
« Consommé double Pomidor, paillettes au Chester ; suprêmes de bar Belle Hélène ; dinde du Parnasse à la Grecque, pommes fondantes ; bombe Marie-Louise, mignardises ; corbeille de Pomono ; mocca. Vin : Samos sec blanc, Hymette rouge, Moët-Chandon. »
Γεύμα για την επέτειο της εκατονταετηρίδας της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, 13 Σεπτεμβρίου 1947 / EFA 7 ADM 26
«Ζωμός διπλός τομάτας, φλοίδες τυριού Chester,λαυράκι Belle Hélène με σάλτσα suprême, γαλοπούλα Παρνασσού με ελληνική συνταγή, πατάτες fondantes, “σφαίρα” Marie-Louise, μικρά γλυκά του καφέ, καλάθι Pomono, καφές μόκα. Κρασί: Ξηρό λευκό κρασί Σάμου, κόκκινο Υμηττού, σαμπάνια Moët-Chandon.»